Alarmni sistemi Paradox

Prva in edina rešitev za HD video in avdio nadzor, z naprednimi varnostnimi rešitvami, ki vam omogočajo, da v svoj dom ali pisarno pogledate in dobite zvočno informacijo o dogodku na vašem alarmnem sistemu. Dostop do varnostnega sistema v vašem domu ali pisarni je sedaj možen, od kjerkoli in kadarkoli, direktno z uporabo vašega pametnega telefona. V primeru sproženega alarma, Paradox Insight™ aplikacija omogoča dostop do HD videa in avdia za preverjanje stanja, ter nadaljnje obveščanje.

Alarmni sistem sestavljajo: senzorji, centrala, tipkovnica in sirena.

Pri izbiri ustreznega alarmnega sistema je potrebno največ pozornosti posvetiti alarmni centrali, ta je del alarmnega sistema, ki mora zadostiti vašim željam in potrebam varovanja. Zato se ob odločitvi za nakup varnostnega sistema vedno vprašajte:

koliko senzorjev bo v sistemu (število senzorjev, ki bodo v sistemu, neposredno vpliva na velikost centrale oz. število področij, ki naj jih alarmna centrala ima)
število uporabnikov (smiselno je, da ima vsak uporabnik svoje geslo)
število particij (ali naj sistem deluje kot več samostojnih sistemov – zaščita stanovanjskega in poslovnega dela…)
način komunikacije ob alarmu (vgrajen komunikator, možnost klica nadzornega centra ali privatne telefonske številke)
število tipkovnic (v primeru večjega števila vstopov v objekt mora biti varnostni sistem sposoben krmiliti več tipkovnic)
spomin dogodkov (kakšna je zahteva po spominu dogodkov, koliko zadnjih dogodkov naj centrala beleži)
razširljivost sistema (ali bo potrebno sistem v prihodnje razširiti, možnost povečevanja števila področij s pomočjo razširitvenih modulov, povečanje števila particij .

ZA CENO IN OSTALA VPRAŠANJA NAM POŠLJITE POVPRAŠEVANJE IN Z VESELJEM VAM BOMO POMAGALI DO CELOVITE REŠITVE.

Stopite v stik z nami kjer vam bodo naši usposobljeni
strokovnjaki odgovorili v najkrajšem možnem času.